A bors fajtái és gasztronómiai felhasználásuk

Jellegzetes aromáinak a világ minden konyhájában központi szerep jutott, mióta a bors elindult világhódító útjára.

Szüretelés utáni feldolgozásától függően több fajta kerül kereskedelmi forgalomba, és olyan is van, amit borsnak hívunk ugyan, de csak azért, mert borspótlóként kezdte konyhai pályafutását.

Fehér, zöld, fekete és piros színekben pompáz

egy.hu8 hónapja
Tovább olvasom
A Magyar Maugli Zanzibár után itthon készül vadállatokat menteni
Flaskay Dániel - ahogy a legtöbben ismerik, a Magyar Maugli -, igazán különleges utat járt be. Amerikában tanult zoológiát, majd több európai állatkert után Zanzibárra hívták, ahol egy rezervátum vezetője lett. Nemrég hazaköltözött, de nehezen bírja nagymacskák nélkül. A Startlapnak mesélte el először, hogy mire készül itthon.
0 seconds of 7 minutes, 31 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
07:31
07:31
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves