
A 12 legfinomabb csirkecomb recept, aminek a bőre ropog, a húsa vajpuha és szaftos
A csirkecomb a csirke legszaftosabb része, amit még az is szeret, aki szerint a szárnyas húsa száraz és ízetlen.
A legnagyobb kedvenc a kívül piros-ropogósra sült, belül vajpuha, töltött, tepsis vagy sütőzacskóban sült csirkecomb.
Mutatjuk a kedvenceinket!
2 éve
A címlapon fut
Tejeket teszteltünk, megéri-e a drágábbat venni
A Mielőtt megveszed újabb részében hatféle tejet teszteltünk vakon, hogy kiderüljön, vajon a legdrágább, netán a legolcsóbb dobozos tej a finomabb?
0 seconds of 4 minutes, 26 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
A nyár legfontosabb trükkje: így távolítsd el a dinnyefoltot
01:28