
Olyan ropogós lesz a szikkadt kifli, mintha most vetted volna ki a sütőből - íme a trükk!
Gyakran előfordul, különösen a többfős háztartásokban, hogy mindenki vásárol egy keveset, és így felhalmozódik a pékáru.
Ráasásul, mivel mindeki a frisset eszi szívesebben, ezért van, hogy több, párnapos kifli, zsemle, bagett is a kukában végzi.
Hogy a pazarlásnak gátat vessünk, eláruljuk, hogyan tudsz a szikkadtból friss, ropogós péksüteményt vará
1 éve
A nagy túró rudi-teszt
Mielőtt megveszed címmel új termékteszt-sorozatot indítunk, amiben arra keressük a választ, hogy érdemes-e sokat költenünk egy-egy ismertebb vagy prémium élelmiszerre, netán az olcsóbb a jobb? Elsőként tízféle túró rudit teszteltünk vakon, meglepő eredmény született.
0 seconds of 6 minutes, 43 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9