Olyan ropogós lesz a szikkadt kifli, mintha most vetted volna ki a sütőből - íme a trükk!

Gyakran előfordul, különösen a többfős háztartásokban, hogy mindenki vásárol egy keveset, és így felhalmozódik a pékáru.

Ráasásul, mivel mindeki a frisset eszi szívesebben, ezért van, hogy több, párnapos kifli, zsemle, bagett is a kukában végzi.

Hogy a pazarlásnak gátat vessünk, eláruljuk, hogyan tudsz a szikkadtból friss, ropogós péksüteményt vará

mindmegette.hu1 éve
Tovább olvasom
A nagy túró rudi-teszt
Mielőtt megveszed címmel új termékteszt-sorozatot indítunk, amiben arra keressük a választ, hogy érdemes-e sokat költenünk egy-egy ismertebb vagy prémium élelmiszerre, netán az olcsóbb a jobb? Elsőként tízféle túró rudit teszteltünk vakon, meglepő eredmény született.
0 seconds of 6 minutes, 43 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
06:43
06:43
 

Még több friss hír

Kapcsolódó hírek