Működnek a régi tartósítási módszerek: a zsírban lesütött hússal téltől nyárig kihúzhatjuk
Egyre fontosabbá válik a kérdés, vajon a mai világban is megállják-e a helyüket azok a húst tartósító módszerek, amelyeket a nagyanyáink használtak. Például a zsírban lesütés. Ellenőriztük!
egy.hu3 órája
Még több friss hír
Kapcsolódó hírek
Miért barnul és rothad meg a birsalma?
agroforum.hu5 órája
Valójában mit ünneplünk halloweenkor? Elmondjuk
edenkert.hu17 órája
Már most várjuk a Pireneusokba tervezett új menedékházat
roadster.hu19 órája
Milyen messze kell a kerítéstől és a telekhatártól ültetni a cserjéket, fákat?
edenkert.hu19 órája
Mi okozhatja a babér leveleinek megvastagodását és összesodródását?
agroforum.hu1 napja
Ismered a fenyőtűlevél és a fenyőkéreg jótékony hatásait?
agroinform.hu1 napja
Ütős növénypárosítások, amiket ősszel kellene elültetni
bien.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva