
Kövér porcsin: az ehető gyomnövény
A kövér porcsin vagy porcsinka, porcsin keserűfű mind ugyanaz a növény a köznyelvben és igen megosztó növény.
Van, aki szereti, salátába is teszi, van aki növényi ázalékoknak alapjaként használja, mások irtják mindennel, amivel csak tudják.
De valójában mit kell tudni a porcsinkáról?
3 éve
A címlapon fut
Mesternők
A Nők az Építőiparban Egyesület alapító tagjánál jártunk. Videó.
0 seconds of 4 minutes, 28 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Dubai csokit kóstoltattunk járókelőkkel Budapesten
03:59