Ha így készíted a tükörtojást, soha többé nem folyik szét a sárgája!
A tükörtojás akkor jó, ha a fehérje mindenhol fehér szilárd a sárgája pedig egyben van - ez tény, ahogy az is, hogy ez, amilyen egyszerűen hangzik, olyan nehezen kivitelezhető, hiszen a ...
mindmegette.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó hírek
Melyik hagymás növényeket kell teleltetni?
agroforum.hu11 órája
Így teleltessük a levendulát, hogy évekig is szép maradjon
ripost.hu1 napja
Melyik jakuzzi illik egy kisebb kertbe vagy teraszra?
spatrendonline.hu1 napja
Miért sárgul el télen a vízipálma?
agroforum.hu1 napja
Védett növényeink: a lápi aldrovanda
egy.hu1 napja
Mínusz 1-2 Celsius-fokot még elvisel a citromfa?
agroforum.hu1 napja
Karácsonyi kaktusz - így lesz tele virággal
edenkert.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva