Fogyasztható a fehér színű elváltozásokkal tarkított kajszitermés?
Sárgabaracklekvár készítésekor a gyümölcsökben kemény, fehér színű részeket találtam, szálkásak, rostosak voltak, száraznak tűntek. Mi okozza ezeket az elváltozásokat, ehetők-e, nem ...
agroforum.hu2 hónapja
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó hírek
A világ egyik legbizarrabb látványossága épült egy 400 méter hosszú hídra
roadster.hu5 órája
Hogyan készíts magaságyást? Egy profi kertész tippjei
agroinform.hu6 órája
Miért lesz kövecses és válik ehetetlenné a körte?
agroforum.hu12 órája
A bútor, ami a konyha lelke
egy.hu1 napja
Alig süt náluk a nap, mégis ők a legoptimistább nép
bien.hu1 napja
Szabadgyökerű gyümölcsfák ültetésénél mire kell figyelni?
edenkert.hu1 napja
Horvát szellemvárosok, amerikai konteó és szovjet propaganda
roadster.hu1 napja
Hogyan védekezzünk a kártevők ellen a lakásban?
agroforum.hu1 napja
Mennyi ideig kell még a kertben elviselni a poloskákat?
agroforum.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva