Ettől az extra hozzávalótól napokig puha és rugalmas lesz a piskótád!
A piskóta a legtöbb sütemény és torta alapja, ám tény, hogy többnyire pár nap elteltével kiszárad és darabokra hullik. Van azonban egyeten hozzávaló, amivel akár 4 napig is puha és ...
mindmegette.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó hírek
A kapor szerepe az egészségmegőrzésben: fedezd fel te is az előnyeit!
agroinform.hu13 órája
Erre a jelölésre nagyon figyelj! Veszélyes lehet az aszalt gyümölcs!
agroinform.hu13 órája
Gondolnád, hogy éppen Braunschweigben áll a világ legboldogabb háza?
roadster.hu22 órája
Így öntözze télen a leandert!
agroforum.hu1 napja
Össze kell gyűjteni ősszel a gyümölcsmúmiákat?
agroforum.hu1 napja
Aranyba foglalt egészség – régi kincsünk, a birs
egy.hu1 napja
Mi a különbség a hálaadási kaktusz és a karácsonyi kaktusz között?
edenkert.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva