Svéd uborkasaláta, azaz pressgurka

A savanyú uborka az egyik legnépszerűbb svéd étel, az uborkát mindenféle méretben és formában szeretik így eltenni.

Készítik a mi kovászos uborkánkhoz hasonlóan, fermentálva (saltgurka), de uborkasaláta-szerűen is (pressgurka).

Utóbbi módon készítettük el most mi is, méghozzá egy gyors fehérborecetes felöntőlével.

Az uborka emellett a kaportól jóvo

nosalty.hu1 éve
Tovább olvasom
Utazik a család: három rejtett park Budapesten
Semjén "Anyakivan" Nórával elindult a Startlap utazás videósorozata. Az Utazik a család első részében három olyan rejtett budapesti parkot mutatunk, ahová gyerekekkel is érdemes ellátogatni.
0 seconds of 3 minutes, 41 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
03:41
03:41
 

Még több friss hír

Mai nap hírei