Mikor sózzuk a tésztafőző vizet: forrás előtt vagy forrás után?
Ez a kérdés általában minden kezdő és gyakorló háziasszonyt foglalkoztat. A tapasztalat az, hogy a legtöbben úgy és akkor sózzuk meg a vizet, ahogy otthon anyukánktól láttuk. Hogy mi az ...
mindmegette.hu1 éve
Még több friss hír
A tökéletes tökéletlen "ha reped, repedjen" bejgli receptje – nem csak karácsonyra
lifeandbody.hu22 órája
Töltés
Mai nap hírei
Az elmúlt évek legjobb karácsonyi filmjei, amiket azonnal megnézhetsz online
glamour.hu11 órája
5 + 1 kihagyhatatlan karácsonyi desszert
mindmegette.hu15 órája
Melyik kapun lépsz át 2025-be? Megmutatja mi vár rád a jövőben
storymix.hu20 órája
"A kortársaim többsége már nagymama" – Unoka nélkül az élet
wmn.hu22 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva