Mi az a blansírozás, és hogyan lehet jól csinálni?

A blansírozás egy egyszerű, mégis sokoldalú főzési technika, amellyel megőrizhetjük a zöldségek élénk színét, ízét és állagát. Cikkünkben eláruljuk, hogyan kell tökéletesen blansírozni ...
hamuesgyemant.hu4 hónapja
Tovább olvasom
Hadas Kriszta és Sváby András a Kettős:pont podcastben
A Startlap legújabb podcast-sorozatában, a Kettős:pontban ismert és elismert emberek beszélgetnek egymással, egymásról. Az első adás vendégei Hadas Kriszta és Sváby András, akik több mint három évtizede jó barátok; olyanok, akiket a szakmájukon kívül rengeteg dolog köt össze és akik jóízűen tudják ugratni egymást. Mit gondolnak a televíziózásról, mi hajtja őket a mai napig, hány fülbevalója volt tinédzserként Sváby Andrásnak és ki volt igazából Hadas Kriszta osztályfőnöke színművészetin?
0 seconds of 48 minutes, 24 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
"Együtt nőttem fel vele" - Azahriah-ról kérdeztük a Sziget látogatóit
02:58
00:00
48:24
48:24
 

Még több friss hír

Mai nap hírei