Hogy akadályozd meg, hogy megpenészedjen a kenyér
Biztosan veled is előfordult már, hogy a konyhádban tárolt kenyér egy szőrős, szürkészöld szörnnyé alakult át pár nap leforgása alatt. Tudod mivel előzhetted volna meg?
evamagazin.hu3 éve
Még több friss hír
6 tipp, hogy olyan legyen a házi gnocchink, mintha egy római étteremben készült volna
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Mai nap hírei
A nem pedagógus iskolai dolgozók bérét továbbra sem rendezik
koloknet.hu20 órája
Eldőlt a vita: így kell tárolni a felbontott ketchupot!
mindmegette.hu16 órája
A világ első, Lego-kockákból épített villamosa Budapesten látható!
koloknet.hu22 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva