Fermentálás otthon: sikertippek kezdőknek!

Az otthoni fermentálás csak addig ijesztő, amíg nem ismered az alapokat!

Ezzel a technikával magad készíthetsz isteni savanyított zöldségeket, egyúttal az emésztőrendszeredet támogató probiotikumokat, felesleges adalékanyagok nélkül.

Mi is az a fermentálás?

Konyhatechnológiailag úgy határozhatjuk meg, mint szerves anyagok mikroorganizmusok segítség

lifeandbody.hu8 hónapja
Tovább olvasom
Viszlát a szúnyogoknak: ez a módszer egész nyáron távol tartja majd a rovarokat
Egy ősi japán szúnyogirtó technika újra egyre népszerűbb hatékonyságának köszönhetően, ráadásul környezetbarát is!
0 seconds of 54 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
01:14
00:00
00:54
00:54
 

Még több friss hír

Mai nap hírei