
Fermentálás otthon: sikertippek kezdőknek!
Az otthoni fermentálás csak addig ijesztő, amíg nem ismered az alapokat!
Ezzel a technikával magad készíthetsz isteni savanyított zöldségeket, egyúttal az emésztőrendszeredet támogató probiotikumokat, felesleges adalékanyagok nélkül.
Mi is az a fermentálás?
Konyhatechnológiailag úgy határozhatjuk meg, mint szerves anyagok mikroorganizmusok segítség
8 hónapja
Viszlát a szúnyogoknak: ez a módszer egész nyáron távol tartja majd a rovarokat
Egy ősi japán szúnyogirtó technika újra egyre népszerűbb hatékonyságának köszönhetően, ráadásul környezetbarát is!
0 seconds of 54 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
01:14