Ezt ették a magyar urak: fonnyasztott teknősbéka, főtt hód, tövisesdisznó-pástétom

Óhajtanál egy pástétomot teknősbékából? Úri lakomát hódból? Főtt húst tengerimalacból, sünből vagy mókusból? Cuppogtatnál esetleg pacsirtát, rigót vagy seregélyt? A Bornemisza Anna ...
wmn.hu4 hónapja
Tovább olvasom
A nagy virsliteszt: megéri a drágább virslit venni a boltokban?
A Mielőtt megveszed legújabb részében hétféle virslit kóstoltunk - köztük az Aldi, a Lidl vagy a Penny saját márkás termékét is - , hogy kiderüljön, megéri-e a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 35 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Hadas Kriszta és Sváby András a Kettős:pont podcastben
48:24
00:00
05:35
05:35
 

Még több friss hír

Mai nap hírei