Wossala Rozina éttermében minden reggel megszagolják az alkalmazottakat
A Blikk szúrta ki, hogy Wossala Rozina egy igen érdekes dologról számolt be az ATV #Bochkor című műsorában: az éttermében a pincérekre vonatkozó szigorú higiéniai szabályokról mesélt.
“Nálunk van testhigiéniai szabályozás. Például ha dohányoznak a felszolgálók, utána kötelező fogat és kezet mosni. Minden reggel megnézik, hogy frissen van-e a hajuk mosva és a körmük meg van-e csinálva” – fejtegette a procedúrát a tévés szakács, aki egy konkrét problémát is elmesélt, ami miatt ilyen szabályokra kényszerültek.
“Volt egy kolléga, aki folyamatosan büdös volt. Vettünk személyzeti dezodort meg parfümöt neki, amit úgy közöltünk vele, hogy kötelező használnia a csapatnak” – magyarázta Wossala a meglehetősen megszégyenítőnek tűnő esetet.
Címlapkép: Facebook