
Húsleves és grízes tészta is lesz a miskolci diákok menüjében
Nyolcezer tanuló fogyaszthatja el majd a különféle ételeket.
A legkorszerűbb konyhatechnológiával készítik el az ételeket nyolcezer miskolci diáknak az új tanévtől. Az MTI képeket is közölt arról, ahogy a GasztVitál Csoport új főzőkonyhájában készítik a húslevest, illetve a grízes tésztát a Diósgyőr-Vasgyári Szakképző Iskola tanulóinak.
Utazik a család: három rejtett park Budapesten
Semjén "Anyakivan" Nórával elindult a Startlap utazás videósorozata. Az Utazik a család első részében három olyan rejtett budapesti parkot mutatunk, ahová gyerekekkel is érdemes ellátogatni.
0 seconds of 3 minutes, 41 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Mogyorókrémteszt: megéri a Nutellát venni vagy az utánzatok a jobbak?
04:18