Egészségtelen, elhízunk tőle, és azt sem tudjuk, mennyit eszünk belőle: a nátrium-glutamátról
A nátrium-glutamátot egy japán kutató izolálta tengeri hínárból 1908-ban, majd az 1940-es években terjed el a nyugati világban mint az ételek ízletességét fokozó adalékanyag. Ma már ...
egy.hu2 hónapja
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Mai nap hírei
Középiskolai felvételi: technikum vagy gimnázium?
szakmatszerzek.hu4 órája
Időjárás: Mutatjuk, mikor kezdődik a havazás!
agroinform.hu8 órája
Kocsis Máté: Egy szír terrorista követte el a magdeburgi merényletet
demokrata.hu15 órája
Háború: Ukrajna szívében csaptak le az oroszok
novekedes.hu5 órája
Külföldön máig létező családnév egy régi magyar káromkodás
maxinewz.hu9 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva