
Csopaki aprópecsenye
Csopaki vagy sárvári?
Két különböző néven van meg szinte ugyanaz a receptem.
A sárvárihoz feleannyi gomba kell és sertéshússal készül, a csopaki meg pulykahúsból.
De láttam már sertéshúsos változatot is "csopaki" néven.
Hogy teljes legyen a káosz, én csirkemellből is szoktam készíteni, ha éppen az van itthon.
A lényeg viszont nem ez, hanem az, hogy
5 éve
Ketchupokat teszteltünk: tarolt egy márka a kóstolóknál
A Mielőtt megveszed újabb részében kilencféle ketchupot kóstoltunk. Vakteszteltük például az Aldi, a Lidl, a Spar saját márkás termékét, vagy a Globus, a Heinz, az Univer ketchupját. Vajon megéri a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 12 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9