
6 érv, hogy pulykahús kerüljön az asztalra (minél többször)
Finom, kiadós, és zsírszegény – és akkor még csak három nyilvánvaló érvet soroltunk fel a pulykahús fogyasztása mellett.
A tengerentúlról származó baromfi azonban ennél több figyelmet érdemel, hiszen gasztonómiai kultúránk egyik legjobban variálható, tápanyagokban gazdag alapanyaga.
Miért érdemes rendszeresen fogyasztanunk pulykát?
Utánajártunk!
1 éve
Kezdődik a műanyagmentes július
Július elsejével kezdődik a műanyagmentes hónap, a Startlapon pedig végigkísérünk a teljes kihívás során: izgalmas interjúkkal és tippekkel, műanyagmentes alternatívákkal segítjük a csatlakozni vágyókat. De nézzük, miről is szól ez a kezdeményezés!
0 seconds of 1 minute, 27 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
01:14