6 érv, hogy pulykahús kerüljön az asztalra (minél többször)

Finom, kiadós, és zsírszegény – és akkor még csak három nyilvánvaló érvet soroltunk fel a pulykahús fogyasztása mellett.

A tengerentúlról származó baromfi azonban ennél több figyelmet érdemel, hiszen gasztonómiai kultúránk egyik legjobban variálható, tápanyagokban gazdag alapanyaga.

Miért érdemes rendszeresen fogyasztanunk pulykát?

Utánajártunk!

egy.hu1 éve
Tovább olvasom
Kezdődik a műanyagmentes július
Július elsejével kezdődik a műanyagmentes hónap, a Startlapon pedig végigkísérünk a teljes kihívás során: izgalmas interjúkkal és tippekkel, műanyagmentes alternatívákkal segítjük a csatlakozni vágyókat. De nézzük, miről is szól ez a kezdeményezés!
0 seconds of 1 minute, 27 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
01:14
00:00
01:27
01:27
 

Még több friss hír

Mai nap hírei