Lepárlás mesterfokon: Hogyan készítsen hibátlan pálinkát!

A pálinka alapja a jól elkészített cefre, amelynek feldolgozása során számos tényezőre kell odafigyelni. A helyes gyümölcsválasztástól kezdve a fermentálás és lepárlás precíz irányításán ...
magro.hu7 hónapja
Tovább olvasom
Hadas Kriszta és Sváby András a Kettős:pont podcastben
A Startlap legújabb podcast-sorozatában, a Kettős:pontban ismert és elismert emberek beszélgetnek egymással, egymásról. Az első adás vendégei Hadas Kriszta és Sváby András, akik több mint három évtizede jó barátok; olyanok, akiket a szakmájukon kívül rengeteg dolog köt össze és akik jóízűen tudják ugratni egymást. Mit gondolnak a televíziózásról, mi hajtja őket a mai napig, hány fülbevalója volt tinédzserként Sváby Andrásnak és ki volt igazából Hadas Kriszta osztályfőnöke színművészetin?
0 seconds of 48 minutes, 24 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Dubai csokit kóstoltattunk járókelőkkel Budapesten
03:59
00:00
48:24
48:24
 

Még több friss hír

Kapcsolódó hírek

Hírstart Gazdaság

24.hu gazdasági hírei