Édesebb a paradicsom génszerkesztéssel?
A paradicsom íztelensége gyakori panasz a vásárlók körében, különösen az ipari termesztésű, nagy méretű fajták esetében. Most azonban kínai kutatók áttörést értek el.
magyarmezogazdasag.hu9 órája
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Már a legfiatalabbakat is besoroznák Ukrajnában, hogy bírják az orosz előrenyomulást
novekedes.hu10 órája
Egy dolog már biztos, Januártól drágább lesz a kenyér
agrotrend.hu12 órája
Tizenöt érdi vízórából tíz megbukott a pontossági vizsgálaton
telex.hu22 órája
Mutatjuk, mi történik az üzemanyagárakkal csütörtökön
agroinform.hu19 órája
Így állna bosszút Kalifornia demokrata kormányzója Elon Muskon
villanyautosok.hu21 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva