Borkészítés természetesen: hogyan kerülnek mikroorganizmusok a mustba?
Bort készíteni nem egyszerű, jó bort készíteni pedig még nagyobb kihívás. Sok hasznos élőlény összehangolt munkája kell a szőlő megtermesztéséhez, és utána annak borrá "alakításhoz" is.
magyarmezogazdasag.hu1 hónapja
Még több friss hír
Életet menthet az előkóstoló kanál – hamarabb érzi az étel összetételét, mint a felhasználó
newtechnology.hu5 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Árvíz: mekkora ütést kapott a logisztikai szektor?
piacesprofit.hu6 órája
Bezárhatja kínai gyárát a VW
autopro.hu17 órája
Olyan dolog jön vasárnap Magyarországon, amilyen nem lesz több idén
agrarszektor.hu19 órája
Karbantartás a Telekomnál
tozsdeforum.hu23 órája
A klímaváltozás miatt egyre több a hibrid állat
agroinform.hu7 órája
A nyugdíj hamarabb érkezik - a Magyar Posta hivatalos tájékoztatása
profitline.hu10 órája
Vége a porhintésnek: a főnökök visszaszerzik a lehetőséget a basáskodásra
privatbankar.hu20 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva