A húsa porhanyós, íze pedig fenséges: ezt tudja a tányéron a charolais
Páratlan adottságai, szerkezete, márványozottsága és ízanyagai a legkiválóbb gasztronómiai alapanyagok közé emelik a charolais marhák húsát.
agroinform.hu12 órája
Még több friss hír
Jó hírt kaptak, akik 5 milliós állami ingyenpézből napelemet telepítenének
alternativenergia.hu1 órája
Rengeteg magyarnak jár ingyen 150 ezer forint: már csak néhány napjuk van igényelni
penzcentrum.hu10 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
83 millió forintért cserélt gazdát egy panellakás
mmonline.hu2 órája
Putyin elengedte a diktátor kezét?
tozsdeforum.hu11 órája
Három új magyar városba érkezik a BYD márkakereskedése
autopro.hu13 órája
Túl szemérmetlenül loptunk, lecsapott az OLAF
piacesprofit.hu20 órája
Súlyos jelentés jött a magyar gazdaságról: dehogy lesz fantasztikus év 2025
penzcentrum.hu16 órája
Több millió forintot zuhant néhány használt autó ára
hamuesgyemant.hu22 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva