A foszfor emészthetőségének értékelése sertésekben

Az ásványi foszforforrások emészthetősége kritikus fontosságú az optimális, költséghatékony és környezetbarát takarmányozás biztosítása érdekében. A foszfor (P) alapvető fontosságú az ...
magro.hu7 hónapja
Tovább olvasom
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
A Mielőtt megveszed újabb részében ötféle szalámit kóstoltunk. Vakteszteltük például a Spar, a Lidl saját márkás termékét és a Pick, a Herz szalámiját is. Vajon megéri a legdrágábbra költeni?
0 seconds of 8 minutes, 24 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Ketchupokat teszteltünk: tarolt egy márka a kóstolóknál
05:12
00:00
08:24
08:24
 

Még több friss hír

Kapcsolódó hírek

Hírstart Gazdaság

24.hu gazdasági hírei