
Kritikus helyzet a magyar vendéglátásban: "A rendszer úgy van kitalálva, hogy nem lehet jól csinálni"
Két gasztronómiához kapcsolódó embert kérdeztünk meg arról, hogy tényleg nagy baj van-e a hazai éttermi szektorban? Kapitány Balázs a Vinozza egyik tulajdonosa és Lévai Zsuzsi, a ...
wmn.hu8 hónapja
A címlapon fut
Megéri vörösborra 700 forintnál többet költeni? Teszteltük az utca emberével
Háromféle árkategóriájú vörösbort kóstoltattunk járókelőkkel a Mielőtt megveszed újabb részében, hogy kiderüljön, érdemes-e többet költeni az italra.
0 seconds of 4 minutes, 41 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
A világ legszebb szigete Budapesttől két órányira van
01:31
Copied
Live
00:00
04:41
04:41
More Videos
04:41
Megéri vörösborra 700 forintnál többet költeni? Teszteltük az utca emberével
01:31
A világ legszebb szigete Budapesttől két órányira van
06:38
A nagy kávékapszula-teszt: az olcsóbb kávé mindenkit meglepett
06:59
Ilyen egy házilag épített lakóautó és egy luxuskivitelű
04:25
"Felszámolják az 50 forintot, de nem fogjuk cipelni a palackot" - A büfékben nincs kötelező visszaváltás
48:20
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás a Kettős:pont podcastben
02:40
Olcsóbb import vagy hazai élelmiszert vesznek a vásárlók?
03:41
Utazik a család: három rejtett park Budapesten
03:04
A Művészetek Völgye látogatóit kérdeztük a költekezésről
09:41
Vécépapírteszt: megéri a drágább tekercset venni?
Close
Még több friss hír
Mesék gyerekeknek
Érdekes lehet
Programlehetőségek
Játszótér
Kalandparkok, bobpályák
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva