Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

  1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
  2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
  3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

  1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
  2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: https://www.startlap.hu
  3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

  1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
  2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
  3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
  4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

  1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
  2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
  3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

  1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
  2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
  3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
  4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
  5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Startlap linkajánló
Bezár

Aktuális blokk

Aktuális doboz

Az árvíz ezt is elmosta Budapesten Magyarország mentességet fog kérni az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól 6 kérdéses retró Kvíz: kinek a képe volt a Kádár-korban a 10 forintos papírpénzen? Árvíz: döbbenetes drónfotók a Dunakanyartól a Szigetközig Déri Tibor helyretette Vitézy Dávidot: Ezt nem teszi zsebre a Fidesz kegyeltje 6 kérdéses retró Kvíz: kinek a képe volt a Kádár-korban a 10 forintos papírpénzen? Szörnyű előrejelzés: ennyien halhatnak meg az antibiotikum-rezisztencia miatt Végy búcsút ettől a terméktől – Végleg becsődölt a híres műanyag dobozokat gyártó cég Orbán Viktor és Magyar Péter fél óra különbséggel cserélte le profilképét – itt is az árvíz az úr Nehogy kidobd! Rengeteg mindenre jó a diófa levele! Miklósa Erikának 22 év után költöznie kellett, mert kivetette magából a falu, ahol élt
Ha már unod a sült krumplit, próbáld ki a fűszeres, tepsis burgonyát Bajnokok Ligája: nem bírt egymással a Manchester City és az Inter, gálázott a Celtic a Slovan ellen Az Erős Pistáról posztolt a világhírű színésznő A számok nem hazudnak: Trump támogatottsága tovább nőtt a vita után Tűzpárbajba torkollt Moszkva belvárosában a Wildberries webáruház tulajdonosainak konfliktusa A botrányos felkészületlenség miatt esélye sem volt a túlélésre az F1 első pilótaáldozatának 6 kérdéses retró Kvíz: kinek a képe volt a Kádár-korban a 10 forintos papírpénzen? Közel 1 milliárd forintos hűtlen kezelés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség Alföldi Róbert és Geszti Péter is útnak indul — Bejelentette Sváby András "csavargótársait" a Viasat3 Vitáztak az EP-ben Magyarország oroszbarátságáról Ekkor lesz az őszi óraátállítás 2024-ben David Pressman határozottan üzent Orbánnak Digitális tanács egészségügyi kérdésekben Napi horoszkóp 2024. 09. 19.: Ugrás az ismeretlenbe Mennyit keres Ausztriában az "átlag munkavállaló"? Ha már unod a sült krumplit, próbáld ki a fűszeres, tepsis burgonyát

Az elmúlt 48 óra hírei

 
Hogyan szabadulhatunk meg végleg a trombitafolyondártól? Alap A Talaj – Mert tudtak újat mondani Elérte Magyarországot az árhullám, mutatjuk a legveszélyeztetettebb területeket A grafén véget vethet a lítiumion-akkumulátorok hőtermelési problémájának Gondja van az epéjével? Ez segíthet! Kabát Petiékre ráhívták a rendőrséget! Jennifer Aniston olyan ruhában mutatkozott az Emmy-gálán, hogy mindenkinek elakadt a lélegzete

Legfrissebb hírek

Az árvíz ezt is elmosta Budapesten
Amerika szerint már bekövetkezett a fordulópont az ukrán konfliktusban
Patrick Duffy a mai napig ámulatban van attól, mekkora volt a Dallas hatása Kiderült ki áll Magyar Péter mögött és ki mozgatja a szálakat Árvíz: csütörtöktől használhatják a buszsávot a mentésben résztvevő szervezetek Zavarba jöttek a kebelcsodától, a "cseh Pamela Anderson" interjúit látni kell Fed kamatdöntés: Az Egyesült Államok központi bankja megkezdte a lazítási ciklust Magyar részvények kerültek be az osztrák Cece Indexbe Mosonmagyaróváron a szolgálati autót mentették ki a távozó polgármesternek, Győrben két szobrot rendeltek az utolsó pillanatban

promo

Belépés doboz

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Friss időjáráshírek: kiderul.hu

Hirdetés

Hirdetés

Receptek, éttermek, ételrendelés

Ha azt hiszed, hogy Olaszországban van a világ legjobb pizzája, tévedsz!
Ha már unod a sült krumplit, próbáld ki a fűszeres, tepsis burgonyát Cukros, fahéjas, ropogós: így készül a spanyolok kedvence, a churros Ha már unod a sült krumplit, próbáld ki a fűszeres, tepsis burgonyát Baconbe tekert csirkemell, az egyszerű és mennyei ebéd: mutatjuk a receptet videón Káposztafesztivál 2024: 10 szuper recept

Ez is érdekelhet

Hirdetés

Utazás

Hirdetés

Térkép, útvonaltervezés, menetrend

hirdetes

Vásárlás

Hirdetés

hirdetés

Gazdaság, pénzügyek

Hirdetés

hirdetes

Szórakozás

Wikipédia - légy még okosabb!

Ismert sztárokat keresel, esetleg tudományos kérdésed van, vagy valaminek a hitelességét akarod ellenőrizni?
Kezdj el valamit beírni ide a wikipédia keresőmezőbe, és dobjuk a tippeket!
×

    Napi horoszkóp

    Kos: Kedves Kos! Úttörő vállalkozásaidban új felismerésekre juthatsz. Jól fontold meg, hogy ezekből mit építesz be, a fölösleges dolgoktól viszont minél előbb szabadulj meg.
    Bika: Kedves Bika! Az elengedés, megtisztulás időszaka kezdődhet. Nézd végig akár több életterületedet is, hogy mitől tudnál megszabadulni. Sosem késő elengedni, ami árt neked.
    Ikrek: Kedves Ikrek! Próbálj ki bátran többféle módszert is. A megközelítési mód befolyásolhatja, hogy hogyan élsz meg egy-egy helyzetet. Ha ügyesen választasz, a lehető legtöbbet hozhatod ki a dologból.
    Rák: Kedves Rák! Ha ismeretlen terepre tévedsz, nézz körül alaposan, mielőtt elhatároznád magad, hogy merre indulj. Lehet, hogy ez tétovázásnak tűnik, de nevezzük inkább megfontoltságnak…
    Oroszlán: Kedves Oroszlán! Ösztönöd azt súghatja, hogy kockáztass, merj beleugrani az újba. Emellett nem kell minden régi dolgot továbbvinni, a feleslegestől bátran szabadulj meg.
    Szűz: Kedves Szűz! Rendkívül félelmetes lehet számodra beleugrani az eddig ismeretlenbe, de néha nem árt kipróbálni. Pontosságod, precizitásod veled marad, csak a sallangoktól szabadulhatsz meg.
    Mérleg: Kedves Mérleg! Ma szükség lehet arra, hogy összeszedd minden bátorságodat és az ismeretlenbe ugorj. Ez még nem jelenti azt, hogy mindent hátrahagysz, de ami már idejétmúlt, azt el lehet engedni.
    Skorpió: Kedves Skorpió! Nagy lehet a csábítás, hogy magad mögött hagyva a józan ész meglátásait, impulzív érzelmeidnek engedelmeskedve válassz új irányt. Az is lehet, hogy pont ma érdemes kockáztatnod.
    Nyilas: Kedves Nyilas! Ha nem vagy elég óvatos, egy pillanat alatt elterelődhet a figyelmed a céltól és hamar letérhetsz a kiszemelt útról. Elképzelhető viszont, hogy így ismersz meg eddig rejtett lehetőségeket.
    Bak: Kedves Bak! Ma magadhoz méltóan összpontosítasz és úgy haladsz előre. Mégis érhet meglepetés, amire nem is biztos, hogy fel vagy készülve. Mindenesetre te dolgozz azon, amit valóban képes vagy irányítani.
    Vízöntő: Kedves Vízöntő! Elegendő, ha megmaradsz azokon a határokon belül, melyeket még átlátsz és képes vagy uralni. Nem baj, ha ez nem óriási dolog, de a tiéd és hatalmadban áll irányítani és befolyásolni.
    Halak: Kedves Halak! A titokzatosság nem eshet nehezedre, csak ügyelj rá, nehogy teljesen megközelíthetetlenné válj emiatt. Ha ismeretlen terepre tévedsz, még jobban kapaszkodnod kéne abba, ami biztosan megy.
    NLC napi horoszkóp Horoszkóp gyűjtemény Ezoterikus hírek

    Podcast

    GVH-elnök: Hiba volt az uniós bíróság elé vinni a Spar-ügyet
    Napirend után: Vigyázz, mert turisták jönnek!
    Nádasdy Ádám: A kultúra megőrzése maga a kultúra

    Lottó

    2024. 37. hét - Aktuális nyerőszámok
    Ötöslottó
    2 52 81 86 89
    Hatoslottó
    10 11 18 30 31 45
    Startlap tippekVálassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
    Mehet

    First Class

    A tudósoknak nagy kihívás a holdi időszámítás
    Beköltözik a művészet a Nyugati Pályaudvarba Trükkös tok változtatja játékgéppé az iPhone-t 3,3 millióért kijelzője sincs a luxuskamerának Szakértő: most sem késő elkezdeni kertészkedni Rekord a BL-ben: ennyi gólt még senki nem lőtt

    hirdetes

    Lap.hu oldalak

    Füles keresztrejtvény online

    Füles

    30:00

    Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény!

    Otthon

    Inspiráció

    IKEA tavasz 2022 Helló 2022! Ideje tervezgetni és pozitívan nekilendülni! Kiváló ajándék a muffin alakú karácsonyfadísz! Gyerekek is el tudják készíteni Régi karácsonyfadíszek kiállításán jártunk Szárazvirágos karácsonyfadísz egyszerűen Adventi kopogtató masnival és zoknikkal Az otthon szépsége Saját Otthon Projekt Az én menő lakásom

    Még több hír

    Hallgassa meg híreinket!

    Végtelen

    Sticky

    Ha már unod a sült krumplit, próbáld ki a fűszeres, tepsis burgonyát Ezt teszi a TV2 az övsömörös Liptai Claudiáért Partidrogok: "Megpróbáltam lelökni magamról" Már annak is örülnek a Rómain, hogy nem esik Ennyi kártérítés jár, ha késik a vonat