
A zöldség, ami sosem adja fel: a csicsóka visszatérése a modern konyhaművészetbe
Volt, amikor a csicsóka a háborús idők során a puszta túlélés egyik záloga volt, ma viszont a gasztronómia új kedvencének számít. Ez a szerény külsejű gumó egyszerre múltidéző és modern – tele értékes tápanyagokkal, rostokkal és meglepően sokoldalú ízvilággal. Tovább olvasomMég több friss hír
Töltés
HIRDETÉS
Töltés
Kapcsolódó

Ezer forintot sem kér a Lidl egy tízrészes szettért, szuper áron kínálják
mindmegette.hu8 órája

Hiába beszélt otthon, mindenki más előtt néma maradt
lifeandbody.hu16 órája

D. Tóth Kriszta: A függetlenség drága dolog. Beszállsz?
wmn.hu6 órája

Miért nincsenek magyar hősök a magyar kártya lapjain?
telex.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva